Årsmøteinnkalling

Det kalles herved inn til årsmøte i Norsk musikkbibliotekforening, onsdag 27. april 2016, kl. 16.00 på Deichmanske bibliotek, Hovedbiblioteket, Arne Garborgs plass 4, Oslo.
Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes styret v/ frida.rosand@ub.ntnu.no innen 13. april. Årsmøtepapirer sendes på e-post til alle medlemmer.
Vi serverer tapas, mineralvann og kaffe/te på årsmøtet.
Grunnet matbestilling, så må vi ha en påmeldingsfrist. Den som kommer på årsmøtet og ønsker mat, må sende en e-post til frida.rosand@ub.ntnu.no innen 20. april.
Før årsmøtet, ca. kl. 16.30, vil generalsekretær Pia Shekhter i IAML holde foredrag for oss om IAML. Det vil bli anledning til å stille spørsmål om det man måtte lure på angående vår internasjonale moderorganisasjon.
Umiddelbart etter årsmøtet vil leder for musikkavdelingen på Deichmanske bibliotek, Ann Kunish, gi oss en innføring i prosjektet Musikkhylla.no.

Velkommen til årsmøte!